30 dagen bedenktijd

Wat moet je doen om te retourneren?

Je hebt bij sekstopper.nl het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken of passen zoals je dat ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld. Om iets retour te sturen kan je gebruik maken van ons retourformulier. Voor een vlotte afhandeling van je retourzending vragen wij om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na het herroepen van je bestelling dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen aan ons retour te zenden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening mits er sprake is van een door ons gemaakte fout of een defect.

Let op dat je retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:
– Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Terugbetaling

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.


De volgende artikelen kunnen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden tenzij de verzegeling intact is.

Let op: Alle sekstoys en drogisterij artikelen, die wij verzenden zijn voorzien van een hygiënezegel. Wanneer het zegel verbroken is komt het retourrecht te vervallen. Dit is wettelijk bepaald. De volgende artikelen zijn te allen tijde uitgesloten van het retourrecht en worden om deze reden onverzegeld verzonden. Zie ook uitleg van hygiëne producten consuwijzer.

• Catsuits
• Sextoys
• Strings
• Pruiken
• Bodystockings, panty’s, en kousen
• Condooms, glijmiddelen, tabletten en massagemiddelen

 

Defecten

Defecten dienen zo snel mogelijk na ontvangst bij ons te worden gemeld. Dit kan je doen d.m.v. ons retourformulier te downloaden en mee te zenden. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar. Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten á €6,50 voor de retourzending zijn te allen tijde voor rekening van de klant.

 

Annuleren van je bestelling

Elke bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, tenzij deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging op of vul het retourformulier in.

 

Retourprocedure

Wanneer je een artikel wilt retourneren kan je het retourformulier downloaden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef duidelijk aan wat je wensen zijn. Stuur de retourzending binnen 30 dagen naar:

Sekstopper.nl
T.a.v. retouren
Groenstraat 12
5398 HG Maren-Kessel
Nederland

 

Is er toch nog iets niet duidelijk?

Neem dan gewoon contact op met ons en vul het contactformulier in.